CrystalClearHellas

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
// ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Σε σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς ο εσωτερικός αέρας μολύνεται από βακτήρια, ιούς, μύκητες και πτητικές οργανικές ενώσεις (ΠΟΕ-VOCs). Οι αερομεταφερόμενοι μικροοργανισμοί μπορούν να προκαλέσουν  λοιμώξεις, δυσάρεστες οσμές, ανάπτυξη μούχλας.

Οι μικροοργανισμοί επικάθονται από τον αέρα στις επιφάνειες όπου συνεχίζουν να αναπτύσσονται (τα βακτήρια μπορούν να πολλαπλασιαστούν από ένα έως 8 εκατομμύρια σε διάστημα 8 ωρών)

Οι συνήθεις διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης των χώρων μπορούν να προσφέρουν μόνο μια προσωρινή λύση. Μόλις καθαριστεί μια περιοχή, οι αερομεταφερόμενοι μικροοργανισμοί αρχίζουν αμέσως να αναπτύσσονται και να  πολλαπλασιάζονται. Η πηγή της μόλυνσης βρίσκεται στον αέρα.

Υψηλοί αριθμοί επιβλαβών βακτηρίων και ιών συσσωρεύονται σε τουαλέτες, αποδυτήρια, αίθουσες διδασκαλίας, κουζίνες και κοινόχρηστους χώρους. Ο ανεπαρκής αερισμός και οι εντατική χρήση των χώρων οξύνουν το πρόβλημα της ανάπτυξης και εξάπλωσης των παθογόνων μικροοργανισμών.

Η εταιρεία μας εδώ και 4 χρόνια έχει αναπτύξει σε βάθος τις εξειδικευμένες λύσεις αποστείρωσης αέρα και επιφανειών με τις τεχνολογίες UVC Disinfection και Φωτοκαταλυτική οξείδωση (PCO)

Η εμπειρία και τεχνογνωσία μας, επιτρέπει να είμαστε σε μοναδική θέση οι προτάσεις που καταθέτουμε για την ενσωμάτωση συστημάτων αποτελεσματικού ελέγχου του μικροβιακού φορτίου αέρα και επιφανειών, να είναι τεκμηριωμένες και με εμπιστοσύνη στο τελικό αποτέλεσμα. Ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις.

Παρέχουμε διαπιστευμένες λύσεις για κορυφαίες συνθήκες υγιεινής & ασφάλειας για εταιρείες, προσωπικό και πελάτες.

crystalclear-ekpaideusi

Εφαρμογές

  • ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
  • ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
  • ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
  • ΧΩΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ
  • ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΙΕΚ
  • ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Υπηρεσίες

Για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και την ΥΓΙΕΙΝΗ των χώρων, παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες με ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ & ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα

Προϊόντα

Η γκάμα των συσκευών αποστείρωσης αέρα κι επιφανειών καλύπτει τις διαφορετικές απαιτήσεις που ορίζονται από κάθε μοναδικό χώρο για να παρέχουν διαρκή αποτελέσματα.

AEOLUS

Η φορητή συσκευή AEOLOS εφαρμόζεται  σε χώρους με ανάγκη συνεχούς αποστείρωσης και ανανέωσης του αέρα ώστε να περιορίζει τους κινδύνους επιμολύνσεων και τις οσμές και δημιουργούνται. Προσφέρει συνεχή προστασία και εξουδετερώνει το μικροβιακό φορτίο με ασφάλεια για κάθε παρευρισκόμενο χωρίς να διακόπτει την λειτουργία του χώρου.  

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

IRIS ELEVATOR

Οι ανελκυστήρες αποτελούν χώρους στους οποίους η μεγάλη κίνηση επιβαινόντων, ο συνωστισμός και ο ελλιπής καθαρισμός μπορεί να θέσει κινδύνους υγιεινής. Οι οσμές και οι μολύνσεις σε ανελκυστήρες ακόμα και χαμηλής επισκεψιμότητας, προκαλούνται από βακτήρια, ιούς, μύκητες και πτητικές οργανικές ενώσεις στον αέρα και στις επιφάνειες, τα οποία μπορούν γρήγορα να πολλαπλασιαστούν  και να φθάσουν σε επιβλαβή επίπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKTIS 1000 – AKTIS 2000

Ο σχεδιασμός των συσκευών AKTIS επιτρέπει την 24ωρη χρήση σε κατειλημμένους χώρου, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος της έκθεσης σε παθογόνους αερομεταφερόμενους μικροοργανισμούς. Αυτή η χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας μονάδα, παρέχει σταθερά καθαρό, φρέσκο, αποστειρωμένο αέρα χωρίς την ανάγκη χρήσης φίλτρων που χρήζουν περιοδικής αλλαγής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ORION 430

Η συσκευή ORION προσφέρει εγγυημένο έλεγχο μικροβιακού φορτίου και εξάλειψη δυσάρεστων οσμών σε εσωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες UVC Light και PCO (φωτοκαταλυτική οξείδωση) και, όπου είναι απαραίτητο, την ελεγχόμενη παραγωγή όζοντος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ORION PORTABLE

Η φορητή μονάδα ORION Portable μπορεί να μειώσει δραστικά τους κινδύνους μετάδοσης λοιμώξεων αξιοποιώντας τις τεχνολογίες UVC  LIGHT, φωτοκαταλυτικής οξείδωσης και ελεγχόμενης παραγωγής όζοντος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ANDROMEDA COMPLETE

Η συσκευή ANDROMEDA complete είναι απολύτως ασφαλής για χρήση σε διαρκώς κατειλημμένους χώρους. Η χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος συσκευή ANDROMEDA, χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογιών που λειτουργούν διαδοχικά ώστε να εξαλείψουν ιούς, βακτήρια, μύκητες, πτητικές οργανικές ενώσεις και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς στον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ANDROMEDA VEHICLE 12V/24V

Με την συσκευή ANDROMEDA Vehicle λύνεται το πρόβλημα της προστασίας από παθογόνους μικροοργανισμούς του εσωτερικού των οχημάτων. Η συσκευή λειτουργεί με 12V ή 24V . Εξυγιαίνει τον αέρα από ιούς, βακτήρια, μύκητες, χημικές πτητικές ενώσεις και δυσάρεστες οσμές. Εξασφαλίζει την υγιεινή του οχήματος και την ασφάλεια εργαζομένων και επιβαινόντων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

IRIS THERMAL

Η βελτίωση της ποιότητας του αέρα στις τουαλέτες και στα αποδυτήρια είναι ένα σοβαρό ζήτημα.Η τοποθέτηση μιας συσκευής IRIS Thermal όχι μόνο θα απαλλάξει τον χώρο από τις δυσάρεστες οσμές αλλά θα εξασφαλίσει  την ανώτερη δυνατή υγιεινή και ασφάλειά του. ’Ετσι, οι επισκέπτες θα νιώθουν ασφαλείς και προστατευμένοι από ιούς, βακτήρια και μύκητες κατά την χρήση του χώρου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ