CrystalClearHellas

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
// ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Οι δυσάρεστες οσμές, η μούχλα, η μικροβιακή μόλυνση, οι χημικές ουσίες, τα προϊόντα καθαρισμού και φυσικά τα προϊόντα καπνού μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα του αέρα στους χώρους του ξενοδοχείου, δημιουργώντας μια κακή πρώτη εντύπωση στον πελάτη.

Αποτελούν σημαντικό κίνδυνο για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, τους πελάτες αλλά και για το προσωπικό.

Η εταιρεία μας εδώ και 4 χρόνια έχει αναπτύξει σε βάθος τις εξειδικευμένες λύσεις αποστείρωσης αέρα και επιφανειών με τις τεχνολογίες UVC Disinfection και Φωτοκαταλυτική οξείδωση (PCO)

 Η εμπειρία και τεχνογνωσία μας, επιτρέπει να είμαστε σε μοναδική θέση οι προτάσεις που καταθέτουμε για την ενσωμάτωση συστημάτων αποτελεσματικού ελέγχου του μικροβιακού φορτίου αέρα και επιφανειών, να είναι τεκμηριωμένες και με εμπιστοσύνη στο τελικό αποτέλεσμα.

 Η εφαρμογή των προϊόντων και των υπηρεσιών  μας αποτελεί ένα ιδανικό εργαλείο βελτίωσης του περιβάλλοντος και μείωσης του κινδύνου επιμόλυνσης σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και άρα μπορεί να συμπεριληφθεί  στο RISK MANAGEMENT των προτύπων ποιότητας. Μοναδικές και εξειδικευμένες λύσεις.

crystalclear-ksenodoxeio

Εφαρμογές

 • ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
 • ΚΟΥΖΙΝΕΣ
 • LOBBY
 • ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
 • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΠΑΡ
 • ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ
 • SPA/WELLNESS
 • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
 • ΑΣΑΝΣΕΡ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
 • ΔΡΟΜΟΙ/ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΑ
 • ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ

Υπηρεσίες

Για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και την ΥΓΙΕΙΝΗ των χώρων, παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες με ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ & ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα

Προϊόντα

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

AEOLUS

Η φορητή συσκευή AEOLOS εφαρμόζεται  σε χώρους με ανάγκη συνεχούς αποστείρωσης και ανανέωσης του αέρα ώστε να περιορίζει τους κινδύνους επιμολύνσεων και τις οσμές και δημιουργούνται. Προσφέρει συνεχή προστασία και εξουδετερώνει το μικροβιακό φορτίο με ασφάλεια για κάθε παρευρισκόμενο χωρίς να διακόπτει την λειτουργία του χώρου.  

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

IRIS ELEVATOR

Οι ανελκυστήρες αποτελούν χώρους στους οποίους η μεγάλη κίνηση επιβαινόντων, ο συνωστισμός και ο ελλιπής καθαρισμός μπορεί να θέσει κινδύνους υγιεινής. Οι οσμές και οι μολύνσεις σε ανελκυστήρες ακόμα και χαμηλής επισκεψιμότητας, προκαλούνται από βακτήρια, ιούς, μύκητες και πτητικές οργανικές ενώσεις στον αέρα και στις επιφάνειες, τα οποία μπορούν γρήγορα να πολλαπλασιαστούν  και να φθάσουν σε επιβλαβή επίπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

HERMES 2

Η  συσκευή HERMES 2 in-duct, προσαρμόζεται στα κεντρικά συστήματα κλιματισμού HVAC και προσφέρει εγγυημένο έλεγχο της ποιότητας του αέρα σε κλειστούς χώρους, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία UVC LIGHT.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKTIS 1000 – AKTIS 2000

Ο σχεδιασμός των συσκευών AKTIS επιτρέπει την 24ωρη χρήση σε κατειλημμένους χώρου, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος της έκθεσης σε παθογόνους αερομεταφερόμενους μικροοργανισμούς. Αυτή η χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας μονάδα, παρέχει σταθερά καθαρό, φρέσκο, αποστειρωμένο αέρα χωρίς την ανάγκη χρήσης φίλτρων που χρήζουν περιοδικής αλλαγής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ZEUS ULTIMATE

Η μονάδα ZEUS Ultimate είναι το νεότερο μοντέλο της σειράς συσκευών που διαθέτουμε για τις επιχειρήσεις τροφίμων, κάνοντας εφικτό τον έλεγχο των παθογόνων μικροοργανισμών και των πτητικών οργανικών ενώσεων πιο αποτελεσματικά από ποτέ. Η συσκευή ZEUS Ultimate χρησιμοποιεί ισχυρούς λαμπτήρες UVC light που περικλείονται μέσα σε θάλαμο. Η χρήση της είναι απολύτως ασφαλής για το προσωπικό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

HELIOS 460 Upper Room

Μια ασφαλής και αποτελεσματική πρόταση για μεγάλους, κατειλημμένους και με μεγάλο μικροβιακό φορτίο χώρους. Αξιοποιώντας την υπεριώδη τεχνολογία των λαμπτήρων, η συσκευή HELIOS 460 μπορεί να εξουδετερώσει έως και το 99,9% των αερομεταφερόμενων ιών, βακτηρίων και μυκήτων. Αποτελεί βασικό εργαλείο απόλυτου ελέγχου του αέρα σε χώρους αυξημένων απαιτήσεων υγιεινής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ORION 430

Η συσκευή ORION προσφέρει εγγυημένο έλεγχο μικροβιακού φορτίου και εξάλειψη δυσάρεστων οσμών σε εσωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες UVC Light και PCO (φωτοκαταλυτική οξείδωση) και, όπου είναι απαραίτητο, την ελεγχόμενη παραγωγή όζοντος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ORION PORTABLE

Η φορητή μονάδα ORION Portable μπορεί να μειώσει δραστικά τους κινδύνους μετάδοσης λοιμώξεων αξιοποιώντας τις τεχνολογίες UVC  LIGHT, φωτοκαταλυτικής οξείδωσης και ελεγχόμενης παραγωγής όζοντος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ANDROMEDA COMPLETE

Η συσκευή ANDROMEDA complete είναι απολύτως ασφαλής για χρήση σε διαρκώς κατειλημμένους χώρους. Η χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος συσκευή ANDROMEDA, χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογιών που λειτουργούν διαδοχικά ώστε να εξαλείψουν ιούς, βακτήρια, μύκητες, πτητικές οργανικές ενώσεις και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς στον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ANDROMEDA VEHICLE 12V/24V

Με την συσκευή ANDROMEDA Vehicle λύνεται το πρόβλημα της προστασίας από παθογόνους μικροοργανισμούς του εσωτερικού των οχημάτων. Η συσκευή λειτουργεί με 12V ή 24V . Εξυγιαίνει τον αέρα από ιούς, βακτήρια, μύκητες, χημικές πτητικές ενώσεις και δυσάρεστες οσμές. Εξασφαλίζει την υγιεινή του οχήματος και την ασφάλεια εργαζομένων και επιβαινόντων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

IRIS THERMAL

Η βελτίωση της ποιότητας του αέρα στις τουαλέτες και στα αποδυτήρια είναι ένα σοβαρό ζήτημα.Η τοποθέτηση μιας συσκευής IRIS Thermal όχι μόνο θα απαλλάξει τον χώρο από τις δυσάρεστες οσμές αλλά θα εξασφαλίσει  την ανώτερη δυνατή υγιεινή και ασφάλειά του. ’Ετσι, οι επισκέπτες θα νιώθουν ασφαλείς και προστατευμένοι από ιούς, βακτήρια και μύκητες κατά την χρήση του χώρου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ