CrystalClearHellas

ΤΡΟΦΙΜΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
// στη βιομηχανία ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η παραγωγή ασφαλών τροφίμων και η προστασία της υγείας του καταναλωτή, είναι ηθική ευθύνη και νομική υποχρέωση όλων των απασχολούμενων σε μια επιχείρηση τροφίμων“.

– Ε.Φ.Ε.Τ.

Ο σκοπός της εταιρείας μας για παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, μας οδήγησε στη δημιουργία συγκεκριμένων πρωτοκόλλων εφαρμογών.

Παρέχουμε στους πελάτες μας όλη την απαραίτητη τεκμηρίωση που χρειάζονται ώστε να εντάξουν τα οφέλη από τις συσκευές και τις υπηρεσίες μας στις διαδικασίες, τη διαχείριση κινδύνου και τη συμμόρφωση στους κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας των προτύπων ποιότητας που ακολουθούν.

Τα πρωτόκολλα και οι διαδικασίες μας ανανεώνονται και εμπλουτίζονται με όλες τις τρέχουσες αλλαγές και βελτιώσεις των Ευρωπαϊκών και Διεθνών οδηγιών.

Παρακολουθούμε όλες τις διεθνείς εξελίξεις  στα ζητήματα ποιότητας και ασφάλειας ώστε να μπορούμε να παρέχουμε αξιόπιστες πληροφορίες στους επαγγελματίες κι επιχειρηματίες πελάτες μας ειδικά στις εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων.

Η εταιρεία μας εδώ και 4 χρόνια έχει αναπτύξει σε βάθος τις εξειδικευμένες λύσεις αποστείρωσης αέρα και επιφανειών με τις τεχνολογίες UVC Disinfection και Φωτοκαταλυτική οξείδωση (PCO)

Κάθε πρόταση μας έχει την προσέγγιση επιστημονικά τεκμηριωμένης και απόλυτα προσαρμοσμένης λύσης στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και παραγωγικής διαδικασίας.

crystalclear-trofima

Εφαρμογές

 • ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 • SUPER MARKETS
 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ
 • ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ & ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
 • ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ
 • ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
 • ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
 • ΣΧΟΛΕΙΑ-ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
 • ΜΕΤΑΦΟΡIKA MEΣΑ
 • ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
 • ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΧΩΡΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΑΠΟΣΤΕΩΣΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ
 • ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΟΣΜΩΝ

Υπηρεσίες

Για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και την ΥΓΙΕΙΝΗ των χώρων, παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες με ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ & ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα

Προϊόντα

Η γκάμα των συσκευών αποστείρωσης αέρα κι επιφανειών, καλύπτει τις διαφορετικές απαιτήσεις που ορίζονται από κάθε μοναδικό χώρο για να παρέχουν διαρκή αποτελέσματα.

AEOLUS

Η φορητή συσκευή AEOLOS εφαρμόζεται  σε χώρους με ανάγκη συνεχούς αποστείρωσης και ανανέωσης του αέρα ώστε να περιορίζει τους κινδύνους επιμολύνσεων και τις οσμές και δημιουργούνται. Προσφέρει συνεχή προστασία και εξουδετερώνει το μικροβιακό φορτίο με ασφάλεια για κάθε παρευρισκόμενο χωρίς να διακόπτει την λειτουργία του χώρου.  

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

HERMES 2

Η  συσκευή HERMES 2 in-duct, προσαρμόζεται στα κεντρικά συστήματα κλιματισμού HVAC και προσφέρει εγγυημένο έλεγχο της ποιότητας του αέρα σε κλειστούς χώρους, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία UVC LIGHT.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ZEUS ULTIMATE

Η μονάδα ZEUS Ultimate είναι το νεότερο μοντέλο της σειράς συσκευών που διαθέτουμε για τις επιχειρήσεις τροφίμων, κάνοντας εφικτό τον έλεγχο των παθογόνων μικροοργανισμών και των πτητικών οργανικών ενώσεων πιο αποτελεσματικά από ποτέ. Η συσκευή ZEUS Ultimate χρησιμοποιεί ισχυρούς λαμπτήρες UVC light που περικλείονται μέσα σε θάλαμο. Η χρήση της είναι απολύτως ασφαλής για το προσωπικό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

HELIOS 460 Upper Room

Μια ασφαλής και αποτελεσματική πρόταση για μεγάλους, κατειλημμένους και με μεγάλο μικροβιακό φορτίο χώρους. Αξιοποιώντας την υπεριώδη τεχνολογία των λαμπτήρων, η συσκευή HELIOS 460 μπορεί να εξουδετερώσει έως και το 99,9% των αερομεταφερόμενων ιών, βακτηρίων και μυκήτων. Αποτελεί βασικό εργαλείο απόλυτου ελέγχου του αέρα σε χώρους αυξημένων απαιτήσεων υγιεινής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ORION 430

Η συσκευή ORION προσφέρει εγγυημένο έλεγχο μικροβιακού φορτίου και εξάλειψη δυσάρεστων οσμών σε εσωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες UVC Light και PCO (φωτοκαταλυτική οξείδωση) και, όπου είναι απαραίτητο, την ελεγχόμενη παραγωγή όζοντος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ORION PORTABLE

Η φορητή μονάδα ORION Portable μπορεί να μειώσει δραστικά τους κινδύνους μετάδοσης λοιμώξεων αξιοποιώντας τις τεχνολογίες UVC  LIGHT, φωτοκαταλυτικής οξείδωσης και ελεγχόμενης παραγωγής όζοντος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ANDROMEDA COMPLETE

Η συσκευή ANDROMEDA complete είναι απολύτως ασφαλής για χρήση σε διαρκώς κατειλημμένους χώρους. Η χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος συσκευή ANDROMEDA, χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογιών που λειτουργούν διαδοχικά ώστε να εξαλείψουν ιούς, βακτήρια, μύκητες, πτητικές οργανικές ενώσεις και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς στον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ANDROMEDA VEHICLE 12V/24V

Με την συσκευή ANDROMEDA Vehicle λύνεται το πρόβλημα της προστασίας από παθογόνους μικροοργανισμούς του εσωτερικού των οχημάτων. Η συσκευή λειτουργεί με 12V ή 24V . Εξυγιαίνει τον αέρα από ιούς, βακτήρια, μύκητες, χημικές πτητικές ενώσεις και δυσάρεστες οσμές. Εξασφαλίζει την υγιεινή του οχήματος και την ασφάλεια εργαζομένων και επιβαινόντων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TITAN 1500

Η συσκευή TITAN 1500 εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές τόσο στον αέρα όσο και σε όλες τις εκτεθειμένες επιφάνειες. Κατάλληλη για όλους τους κλειστούς χώρους, αλλά όχι για χρήση σε διαρκώς κατειλημμένους χώρους. Χωρίς την χρήση χημικών, με ελάχιστη συντήρηση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η TITAN παρέχει μια πραγματική πράσινη και αποτελεσματική λύση στους επαγγελματικούς χώρους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ