CrystalClearHellas

ΥΓΕΙΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
// ΥΓΕΙΑΣ

Στους χώρους Υγειονομικής Φροντίδας και Περίθαλψης, απαιτείται αυστηρός έλεγχος στις συγκεντρώσεις αερομεταφερόμενων μικροοργανισμών (ιών, βακτηρίων, μυκήτων) καθώς και των επικίνδυνων πτητικών οργανικών ενώσεων (VOCs).

Το μικροβιακό φορτίο σ’ αυτούς τους χώρους, αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για την ποιότητα των υπηρεσιών, την υγεία των νοσηλευόμενων αλλά και για τους εργαζόμενους. Ειδικά στις νοσοκομειακές δομές, η δραστική μείωση των νοσοκομειακών λοιμώξεων είναι πρωταρχικός στόχος των Επιτροπών Νοσοκομειακών Λοιμώξεων .

Η εταιρεία μας, από το 2015, έχει αναπτύξει σε βάθος τις εξειδικευμένες λύσεις αποστείρωσης αέρα και επιφανειών με τις τεχνολογίες UVC Disinfection και Φωτοκαταλυτική Οξείδωση (PCO).

Η εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μας επιτρέπει να είμαστε πρωτοπόροι του κλάδου. Οι προτάσεις μας για την εγκατάσταση και ενσωμάτωση συστημάτων αποτελεσματικού ελέγχου του μικροβιακού φορτίου αέρα και επιφανειών είναι απολύτως τεκμηριωμένες και επιστημονικά εγκεκριμένες, ενώ η εμπιστοσύνη των εκατοντάδων πελατών μας αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. 

Παράλληλα, κάθε πρόταση είναι προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες κάθε υπηρεσίας και δομής. Διαμορφώνεται δε, από το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε, μετά από μελέτη των χωροταξικών και λοιπών δεδομένων, σε άμεση συνεργασία με τους πελάτες μας. 

 

health-crystalclear

Εφαρμογές

 • ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ
 • ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
 • ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ
 • ΚΛΙΝΙΚΕΣ
 • ΜΕΘ-ΜΑΦ
 • ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ
 • ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ/ΤΕΠ
 • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
 • ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ
 • ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
 • ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ/ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ
 • ΙΑΤΡΕΙΑ

Υπηρεσίες

Για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και την ΥΓΙΕΙΝΗ των χώρων, παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες με ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ & ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα

Προϊόντα

Η γκάμα των συσκευών αποστείρωσης αέρα, καλύπτει τις διαφορετικές απαιτήσεις που ορίζονται από κάθε μοναδικό χώρο, ώστε να παρέχουν διαρκή αποτελέσματα.

AEOLUS

Η φορητή συσκευή AEOLOS εφαρμόζεται  σε χώρους με ανάγκη συνεχούς αποστείρωσης και ανανέωσης του αέρα ώστε να περιορίζει τους κινδύνους επιμολύνσεων και τις οσμές και δημιουργούνται. Προσφέρει συνεχή προστασία και εξουδετερώνει το μικροβιακό φορτίο με ασφάλεια για κάθε παρευρισκόμενο χωρίς να διακόπτει την λειτουργία του χώρου.  

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

IRIS ELEVATOR

Οι ανελκυστήρες αποτελούν χώρους στους οποίους η μεγάλη κίνηση επιβαινόντων, ο συνωστισμός και ο ελλιπής καθαρισμός μπορεί να θέσει κινδύνους υγιεινής. Οι οσμές και οι μολύνσεις σε ανελκυστήρες ακόμα και χαμηλής επισκεψιμότητας, προκαλούνται από βακτήρια, ιούς, μύκητες και πτητικές οργανικές ενώσεις στον αέρα και στις επιφάνειες, τα οποία μπορούν γρήγορα να πολλαπλασιαστούν  και να φθάσουν σε επιβλαβή επίπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

HERMES 2

Η  συσκευή HERMES 2 in-duct, προσαρμόζεται στα κεντρικά συστήματα κλιματισμού HVAC και προσφέρει εγγυημένο έλεγχο της ποιότητας του αέρα σε κλειστούς χώρους, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία UVC LIGHT.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

HELIOS 460 Upper Room

Μια ασφαλής και αποτελεσματική πρόταση για μεγάλους, κατειλημμένους και με μεγάλο μικροβιακό φορτίο χώρους. Αξιοποιώντας την υπεριώδη τεχνολογία των λαμπτήρων, η συσκευή HELIOS 460 μπορεί να εξουδετερώσει έως και το 99,9% των αερομεταφερόμενων ιών, βακτηρίων και μυκήτων. Αποτελεί βασικό εργαλείο απόλυτου ελέγχου του αέρα σε χώρους αυξημένων απαιτήσεων υγιεινής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ORION 430

Η συσκευή ORION προσφέρει εγγυημένο έλεγχο μικροβιακού φορτίου και εξάλειψη δυσάρεστων οσμών σε εσωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες UVC Light και PCO (φωτοκαταλυτική οξείδωση) και, όπου είναι απαραίτητο, την ελεγχόμενη παραγωγή όζοντος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ORION PORTABLE

Η φορητή μονάδα ORION Portable μπορεί να μειώσει δραστικά τους κινδύνους μετάδοσης λοιμώξεων αξιοποιώντας τις τεχνολογίες UVC  LIGHT, φωτοκαταλυτικής οξείδωσης και ελεγχόμενης παραγωγής όζοντος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ANDROMEDA COMPLETE

Η συσκευή ANDROMEDA complete είναι απολύτως ασφαλής για χρήση σε διαρκώς κατειλημμένους χώρους. Η χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος συσκευή ANDROMEDA, χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογιών που λειτουργούν διαδοχικά ώστε να εξαλείψουν ιούς, βακτήρια, μύκητες, πτητικές οργανικές ενώσεις και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς στον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ANDROMEDA VEHICLE 12V/24V

Με την συσκευή ANDROMEDA Vehicle λύνεται το πρόβλημα της προστασίας από παθογόνους μικροοργανισμούς του εσωτερικού των οχημάτων. Η συσκευή λειτουργεί με 12V ή 24V . Εξυγιαίνει τον αέρα από ιούς, βακτήρια, μύκητες, χημικές πτητικές ενώσεις και δυσάρεστες οσμές. Εξασφαλίζει την υγιεινή του οχήματος και την ασφάλεια εργαζομένων και επιβαινόντων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ